1,6 metara prijenosni dječji šator Tipi Play House Kids Pamučno platno Indijski šator za igru ​​Wigwam Child Beach Teepee Party Decor – ŠATOR ZA PROSLAVE


Price: 444.62

modname=ckeditor

Dječji teepee šator:
Najbolji pokloni i zabava】: Svako dijete će voljeti svoj dječji šator. Oni mogu čitati, glumiti i plesati s prijateljima u njenom ili njegovom Teepeeju, omogućavajući vašoj djeci da personaliziraju svoj teepee, razviju svoju maštu u ukrašavanju svog "mala kuća".
【Specijalni dizajn】: Sa zavjesama, prednji poklopci se mogu potpuno zatvoriti, nudeći djeci osobni prostor za male tajne i ohrabrujući ih da postanu neovisni i pokažu poštovanje prema drugima. Naše dječje indijsko šatorsko odijelo za unutrašnju ili vanjsku upotrebu. Odlično za ljetnu hladovinu, kao što je terasa.
【Pogodna montaža】: Dječji šator se lako sastavlja. Dječiji šator će vam pomoći da uštedite vrijeme za brigu o djetetu, tako da imate vremena da radite svoje stvari ili se zajedno igrate s njima.
【Poboljšava kreativnost i maštu】: Dječji šator za teepee uvijek je dizajniran za djecu. Strastveni smo u tome da djeci svugdje pružimo sigurne teepee kako bi mogli trčati sa svojom maštom u svom posebnom prostoru. Šatori za igru ​​su čarobna avantura u zatvorenom za djecu
Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours